11:35 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ολοκληρώθηκαν, το Σάββατο (13/02), οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. και έτσι οριστικοποιήθηκαν οι προαχθέντες, οι διατηρητέοι και οι αποστρατευθέντες.

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο (13/02), υπό την προεδρία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, και τη συμμετοχή δύο αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, αποφασίστηκε -κατά τις κρίσεις τους Σώματος- ότι διατηρούνται στις θέσεις τους οι αντιστράτηγοι Ανδρέας Δασκαλάκης, Κωνσταντίνος Σκούμας και Κωνσταντίνος Λαγουδάκης. 

Επιπλέον, ο -μέχρι πρότινος- Αττικάρχης, Γεώργιος Γιάννινας, προήχθη από υποστράτηγος σε αντιστράτηγος για την κάλυψη της θέσης που έμεινε κενή μετά την αποστρατεία του επιτελάρχη, Παναγιώτη Ντζιοβάρα.

Ακόμα, το Συμβούλιο έκρινε διατηρητέους 17 υποστράτηγους και αποστράτευσε τέσσερις.

Συγκεκριμένα, διατηρητέοι κρίθηκαν οι εξής: Γεώργιος Καστάνης, Παρασκευάς Σανιδάς, Αντώνιος Ρουτζάκης, Λάζαρος Μαυρόπουλος, Γεώργιος Κανέλλος, Πέτρος Τζεφέρης, Γεώργιος Δούβαλης, Ηλίας Κοσσυβάκης, Ελευθέριος Γκαρίλας, Σπυρίδωνας Σκλάβος, Νικόλαος Σπανουδάκης, Χρήστος Κονδύλης, Δημήτριος Μάλλιος, Εμμανουήλ Δασκαλάκης, Ελευθέριος Ντουρουντούς, Ηλίας Μαλεβίτης (Υγειονομικός - Ιατρός) και Πηνελόπη Μηνιάτη (Εγκληματολογικών Εργαστηρίων).

Το Συμβούλιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους τους Αβραάμ Αϊβαζίδη, Ιωσήφ Κανακουσάκη, Γεώργιο Παππά και Γεώργιο Θεοδωρόπουλο, οι οποίοι προάγονται στον βαθμό του αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν, ενώ θα αποστρατευθούν ύστερα από 30 ημέρες.

Επίσης,  οι αντιστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας τοποθετήθηκαν ως ακολούθως:

  • Ανδρέας Δασκαλάκης ως Υπαρχηγός του Σώματος.
  • Κωνσταντίνος Σκούμας ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.
  • Κωνσταντίνος Λαγουδάκης ως Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας και
  • Γεώργιος Γιάννινας ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.
Tags:
Ελληνική Αστυνομία, κρίσεις στην αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK