23:51 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 11
Βρείτε μας

Στο «στόχαστρο» αγνώστων βρέθηκαν τα γραφεία της εταιρείας «Zeus+Dione» που ανήκε στη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη.

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της εταιρείας ρούχων «Zeus+Dione» που έχει δημιουργήσει η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, αλλά αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες.

Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione
© Sputnik
Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione
Ειδικότερα, τα γκαζάκια τοποθετήθηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Τάκη 6, στο κέντρο της Αθήνας και από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Γκαζάκι έξω από τα γραφεία της Zeus+Dione
© Sputnik
Γκαζάκι έξω από τα γραφεία της Zeus+Dione

Αυτή είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα τριών ετών που τα συγκεκριμένα γραφεία μετατρέπονται σε στόχο επίθεσης, ενώ παρόμοια ενέργεια είχε λάβει χώρα στις 12 Φεβρουαρίου 2018.

Εμπρηστική επίθεση στη Zeus+Dione
© Sputnik
Εμπρηστική επίθεση στη Zeus+Dione

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η «Zeus+Dione»

Aξίζει να σημειωθεί πως η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι–Μητσοτάκη είχε ιδρύσει την εταιρεία «Zeus+Dione», όμως ήδη από τον περασμένο Ιούνιο, είχε εκφράσει την πρόθεσή της να πουλήσει τις μετοχές που είχε στην κατοχή της.

Μάλιστα, η κα Μητσοτάκη επιθυμούσε να αποχωρήσει και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα, βάζοντας έτσι τέλος σε κάθε επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Tags:
εμπρηστική επίθεση, εμπρησμός, γκαζάκια, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Zeus+Dione
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK