16:05 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 20
Βρείτε μας

Πριν λίγες ημέρες άγνωστοι, επιχείρησαν να πυρπολήσουν και το αυτοκίνητο του οδηγού του αστυφύλακα στο Γαλάτσι.

Ένα μεγάλο γκαζάκι και τρία μπουκάλια βενζίνη, αποτελούσαν τον εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο απόστρατος, πλέον, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, Γιάννης Κατσιαμάκας.

Ο μηχανισμός, η έκρηξη του οποίου θα προκαλούσε σημαντικές καταστροφές, εντοπίστηκε από γυναίκα κάτοικο της πολυκατοικίας η οποία αρχικά τον απομάκρυνε κλωτσώντας τον από την είσοδο και στην συνέχεια έσβησε το εμποτισμένο με βενζίνη στουπί που θα προκαλούσε την ανάφλεξη με λάστιχο από το μπαλκόνι της!

Η απόπειρα εμπρησμού προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση τόσο δυνάμεων της Άμεσης Δράσης που πραγματοποίησαν ελέγχους υπόπτων σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι του απόστρατου αξιωματικού της Αστυνομίας, στον Βύρωνα, όσο και της Κρατικής Ασφάλειας, που ανέλαβε την έρευνα.

Το Sputnik επικοινώνησε με τον Γιάννη Κατσιαμάκα ο οποίος σημείωσε ως άξιο έρευνας το γεγονός ότι ο αστυνομικός που έγινε στόχος και πάλι επίθεσης με εμπρηστικό μηχανισμό, το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Γαλάτσι, είχε ως στόχο αστυνομικό, ο οποίος μέχρι και το περασμένο Σάββατο οπότε και αποστρατεύτηκε ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, εκτελούσε χρέη οδηγού του!

Σε αυτή την περίπτωση οι εμπρηστές κατέστρεψαν τέσσερα αυτοκίνητα κατοίκων της πολυκατοικίας, αφού ο αστυνομικός το στάθμευε σε άλλο σημείο.

Ο Γιάννης Κατσιαμάκας απουσίαζε από το σπίτι του την ώρα της επίθεσης και ενημερώθηκε από τους οικείους του.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, Γιάννης Κατσιαμάκας
Ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, Γιάννης Κατσιαμάκας
Tags:
αξιωματικοί, ΕΛΑΣ, αστυνομικός, αστυνομία, εμπρηστική επίθεση, εμπρησμός, γκαζάκια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK