Αλλοδαπός, εξοπλισμένος με μια ομπρέλα, αλά «Μαίρη Πόπινς», καταγράφεται σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Sputnik να «βουτάει» μια βαλίτσα επιβάτη από τον χώρο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο 45χρονος αλλοδαπός με τη βοήθεια ομπρέλας άρπαζε τις τσάντες τους. Μάλιστα, σε μία περίπτωση ένα από θύματά του είχε μέσα στην τσάντα του 2.500 ευρώ.
Ο άνδρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πέρναγε το χερούλι της ομπρέλας του στη χειρολαβή της τσάντας των θυμάτων και την τράβαγε κάτω από τα πόδια τους.
Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 4-5 περιστατικά ενώ σύμφωνα με τι αρχές ήταν σεσημασμένος.
Στο σπίτι του βρήκαν αρκετά πορτοφόλια, χρήματα και κλοπιμαία. Οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές και του επιβλήθηκε ποινή δύο ετών.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)