14:20 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ουδείς εγγυάται πλέον ότι η νέα Super League θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου μιας και δόθηκε αναβολή στην κλήρωση του πρωταθλήματος και είναι φρούδες οι ελπίδες να δοθεί σύντομα λύση.

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε, όπως είχαμε αναφέρει από ημέρες, την αναβολή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, η οποία ήταν προγραμματισμένη για… σήμερα.

Προς τι η αναβολή; Διότι παραμένει άλυτο το πρόβλημα με τις επτά «άστεγες» τηλεοπτικά ΠΑΕ. Ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη, ο Απόλλωνας Σμύρνης και η Λαμία δεν έχουν βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο και αρνούνται να υπογράψουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Παράλληλα, παραμένει η… ασυμφωνία αναφορικά με το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν κι αν τελικά προχωρήσει η αναδιάρθρωση για να μειωθεί σε 14 ο αριθμός των ΠΑΕ που θα απαρτίζουν τη Super League από τη σεζόν 2019-20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εξελίξεις με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος

Κατόπιν τούτων η κλήρωση αναβλήθηκε και το θέμα της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος μετατέθηκε για τις 9 Αυγούστου, όπου η λίγκα ευελπιστεί οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο να βρουν «στέγη». Σε αντίθετη περίπτωση οι «άστεγες» ΠΑΕ έχουν διαμηνύσει ότι θα μπλοκάρουν την προκήρυξη κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος το πρωτάθλημα να μην ξεκινήσει στην προγραμματισμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 25 Αυγούστου.

Κατά τα λοιπά, η λίγκα αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα τους πληγέντες της ανατολικής Αττικής και θα διερευνήσει τη δυνατότητα φιλικού αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στους πυρόπληκτους.

Σχετικά:

Η αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου
Ουδείς γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα
Tags:
τηλεοπτικά δικαιώματα, αναδιάρθρωση, Super League, Ξάνθη, Ατρόμητος, Άρης, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK