21:02 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην ΠΑΕ θεωρούν ότι το ετήσιο μίσθωμα των 500.000 ευρώ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και κρίνουν ως «παράνομη και καταχρηστική» την άρνηση του Ερασιτέχνη να παραχωρήσει το γήπεδο υπό συγκεκριμένους όρους.

Στα άκρα οδηγούνται πια οι σχέσεις μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με βασικό ζήτημα τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το οποίο ανήκε στη «μάνα του λόχου» και η ΠΑΕ πληρώνει ετήσιο αντίτιμο. Με ανακοίνωσή η ΠΑΕ χαρακτήρισε ως «παράνομη και καταχρηστική» την άρνηση του Ερασιτέχνη να παραχωρήσει το γήπεδο υπό συγκεκριμένους όρους τη στιγμή που η πρώτη τηρεί τις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα η ΠΑΕ κατηγορεί τον Ερασιτέχνη πως μόλις στις 27 Ιουλίου δέχτηκε να υπάρξει συνάντηση για το συγκεκριμένο ζήτημα, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης και καταλήγει αναφέροντας πως θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Συνάμα, σημειώνεται ότι το ετήσιο μίσθωμα των 500.000 ευρώ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία της μίσθωσης (από την ΠΑΕ ΠΑΟ αναφέρουν ενδεικτικά ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ μισθώνει το ΟΑΚΑ έναντι 270.000 ευρώ ετησίως) αλλά αποτέλεσε έναν ακόμα τρόπο να στηρίξει η ΠΑΕ τον Ερασιτέχνη πέρα από τις νόμιμες υποχρεώσεις της.

Στα πολύ στενά χρονικά όρια που απομένουν λόγω των προθεσμιών υποβολής φακέλου αδειοδότησης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο εξεύρεσης λύσης με τον Ερασιτέχνη και παραμονής στη Λεωφόρο.

Tags:
γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK