10:31 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Η αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου (12)
0 10
Βρείτε μας

Σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα Super League και ουδείς γνωρίζει πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και πόσες θα προβιβαστούν από τη Football League στο τέλος της σεζόν.

Η νέα Super League ξεκινά στις 25 —26 Αυγούστου, σήμερα μάλιστα ανακοινώθηκε και το τηλεοπτικό πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών, ωστόσο ουδείς γνωρίζει πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και πόσες θα προβιβαστούν από τη Football League. Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Η εκκρεμότητα παραμένει αλλά είναι γνωστό ότι από την επόμενη σεζόν η Super League θα διεξαχθεί με 14 ομάδες (αντί για 16) και η Football League με 12 (αντί για 16). Η «μικρή λίγκα» επιμένει για άνοδο δύο ομάδων φέτος και μάλιστα το έγραψε και… επίσημα, στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Άρα θα πρέπει να «πέσουν» τέσσερις. Αντίστοιχα η Super League στη δική της προκήρυξη αναφέρει για την άνοδο μιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλες οι εξελίξεις με την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου

Λύση στο θέμα θα δώσει η ΕΠΟ, που θα πάρει θέση με απόφασή της η οποία θα ληφθεί μέσα από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την επόμενη εβδομάδα.

Στην Ε.Ε. της ΕΠΟ που έχει 17 μέλη, από τη Super League προέρχονται οι Μπαταγιάννης (πρόεδρος), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Ασλανίδης (ΑΕΚ) και Αγραφιώτης (ΟΣΦΠ), ενώ από τη Football League προέρχεται ο Λεουτσάκος. Τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ προέρχονται από τις τοπικέ Ενώσεις. Επομένως η μεγάλη λίγκα ξεκινά με συν τρεις ψήφους, έναντι της μικρής…

Θέμα:
Η αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου (12)

Σχετικά:

Η αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου
Tags:
αναδιάρθρωση, ΕΠΟ, Football League, Super League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK