08:43 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε μια σολομώντειο λύση: μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της Super League και τον 2ο της Football League!

Κι ενώ το πρωτάθλημα της Super League, που πέρασε από… χίλια κύματα (κυρίως ελέω των εξελίξεων με τα τηλεοπτικά του), επρόκειτο να ξεκινήσει αύριο, 25 Αυγούστου, εδώ και λίγα λεπτά κι αυτό δεν είναι… σίγουρο! Ο λόγος;

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League προέβλεπε τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μιας.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League προέβλεπε όμως την άνοδο δύο ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι εξελίξεις με την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου

Λύση κλήθηκε να δώσει η ΕΠΟ και επέλεξε μια σολομώντειο. Ήτοι, δέχεται την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League αλλά για να ευχαριστήσει και τη «μικρή λίγκα» αποφάσισε ότι ο 13ος  της μεγάλης κατηγορίας να δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ με τον δεύτερο της Football League!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πέρασε με ψηφοφορία το αίτημα της Football League, με ψήφους 10-16, και πλέον η έναρξη της Super League είναι στον… αέρα αφού η εν λόγω απόφαση θα πρέπει να εγκριθεί από το Δ.Σ. της λίγκας που θα ξεκινήσει στις 14:00!

Ο δε πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, αποχώρησε έξαλλος από τη συνεδρίαση καθώς η λίγκα θα κληθεί να τροποποιήσει την προκήρυξή της…

Σχετικά:

Η αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου
Tags:
Σούπερ Λίγκα, Football League, ΕΠΟ, Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK