10:04 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δεν... βγαίνουν τα ποσά στην «πράσινη» ΠΑΕ καθώς η συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από πλευράς Αλαφούζου ήταν μικρότερη ενώ αυτή του Πιεμπονγκσάντ πάει για... φθινόπωρο.

Δεν τήρησε την υπόσχεση ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός υποψήφιος επενδυτής του Παναθηναϊκού είχε από καιρό κάνει λόγο για συμμετοχή του σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ύψους 47 εκατ. ευρώ, αφού πρώτα μετείχε η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου αντίστοιχη ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, αν και αρχικώς ο Αλαφούζος είχε εμφανιστεί να βάζει όντως 20 εκατ. ευρώ, εντέλει τα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός του ενημερώθηκαν πως έβαλε 17,4 εκατ. ευρώ. Και ορίστηκε νέα γενική συνέλευση για τις 21 Σεπτεμβρίου, που αναμένεται να προκηρύξει νέα ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ, η οποία προορίζεται για τον Πιεμπονγκσάντ και θα είναι τρίμηνης διάρκειας, με δυνατότητα αλλαγής του Δ.Σ.

Κοντολογίς, ούτε ο Αλαφούζος κατέθεσε ολόκληρο το ποσό της ΑΜΚ (20 εκατ.), ούτε ο Πιεμπονγκσάντ θα φτάσει τα 47 εκατ. ευρώ άμεσα, αλλά θα ξεκινήσει από τα 10 εκατ. ευρώ.

Tags:
αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ΑΜΚ, Παναθηναϊκός, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, Γιάννης Αλαφούζος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK