15:48 17 ΙΟΥΝΙΟY 2019
 ΜακΓκρέγκορ

Εκτός αγώνων για έναν μήνα ο ΜακΓκρέγκορ

© AP Photo/ John Locher
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «MMA Fighting» αναφέρει ότι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ θα μείνει εκτός ρινγκ για έναν μήνα, ως συνέχεια του ιστορικού αγώνα με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.

Εκτός ρινγκ αναμένεται να μείνει το επόμενο διάστημα ο αθλητής του MMA, Kόνορ ΜακΓκρέγκορ, o οποίος φέρεται να βρίσκεται στην ιατρική λίστα της Αθλητικής Επιτροπής της Νεβάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «MMA Fighting», ο Ιρλανδός αθλητής τέθηκε σε αναστολή έως τις 6 Νοεμβρίου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί έως τουλάχιστον τις 28 Οκτωβρίου.

Τα παραπάνω συνιστούν αποτέλεσμα του πρόσφατου αγώνα με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ. Ο τελευταίος κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό του και στους τέσσερις διεξαχθέντες γύρους. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, όμως, ο Ρώσος αθλητής επιτέθηκε εναντίον ενός μέλους του προπονητικού «τιμ» του ΜακΓκρέγκορ.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ο τίτλος του πρωταθλητή παραμένει εν αμφιβόλω. Μάλιστα, εις βάρος του Νουρμαγκομέντοφ ασκήθηκαν κατηγορίες από τις αρμόδιες αρχές. Ως εκ τούτου, τη μοίρα του φετινού τίτλου του UFC θα κρίνει η Αθλητική Επιτροπή της Πολιτείας της Νεβάδας. 

Σχετικά:

Ο ΜακΓκρέγκορ ζητά επαναληπτικό αγώνα με τον Νουρμαγκομέντοφ
Ο Νουρμαγκομέντοφ συνέτριψε τον ΜακΓκρέγκορ στο UFC
«Σάρωσε» το διαδίκτυο η selfie του ΜακΓκρέγκορ με τον Πούτιν
Tags:
αγώνας πάλης, UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK