09:57 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Η διαθεσιμότητα της υποδομής, και η καλή επιμέλεια της διοργάνωσης γενικότερα» σύμφωνα με την έκθεση της FIFA έδωσαν στη Ρωσία τα εύσημα για την καλύτερη διοργάνωση.

Το Συμβούλιο της FIFA αναγνώρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 που πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία ως το καλύτερο στην ιστορία της διοργάνωσης, δήλωσε στο Σπούτνικ την Παρασκευή μέλος του Συμβουλίου Αλεξέι Σοροκίν.

Η συνάντηση του συμβουλίου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στη Ρουάντα.

«Μια έκθεση της FIFA παρουσιάστηκε [κατά τη διάρκεια της συνάντησης] και περιείχε μια ευχάριστη διαπίστωση για εμάς: βάσει της διεξαγόμενης ανάλυσης, το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία μπορεί να αναγνωριστεί ως το καλύτερο στην ιστορία με βάση ορισμένα κριτήρια, δηλαδή τη διαθεσιμότητα της υποδομής, και την καλή επιμέλεια της διοργάνωσης γενικότερα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σοροκίν.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το τουρνουά αξιολογήθηκε από τη FIFA ως τεράστια επιτυχία για τη Ρωσία τόσο από ποδοσφαιρικές όσο και μη ποδοσφαιρικές οπτικές γωνίες. 

Υπενθυμίζεται ότι από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου, η Ρωσία φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Tags:
διοργάνωση, ποδόσφαιρο, Μουντιάλ, Παγκόσμιο Κύπελλο, FIFA, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK