01:06 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Νικ Κύργιος

Σε ψυχολόγο για τα προβλήματα συμπεριφοράς του ο Κύργιος

© Φωτογραφία: Facebook/Nick Kyrgios
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και οι απρόβλεπτες αντιδράσεις είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο και απειλή για τον ομογενή από την Αυστραλία Νικ Κύργιο που βρίσκεται σήμερα στο νο 37, ενώ πριν δύο χρόνια ήταν στο νο 13.

Λύσεις στα προβλήματα συμπεριφοράς του προσπαθεί να βρει ο Νικ Κύργιος, ο ομογενής πρωταθλητής του τένις από την Αυστραλία.

Το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει μπορεί τα επόμενα χρόνια να τον οδηγήσει πολύ υψηλότερα από το νο 13 της παγκόσμιας κατάταξης που βρέθηκε πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του και οι απρόβλεπτες αντιδράσεις του υπάρχει κίνδυνος να τον βυθίσουν πολύ χαμηλότερα από το Νο 37 της παγκόσμιας κατάταξης, που βρίσκεται τώρα.

Ο 23χρονος πρωταθλητής ανακοίνωσε, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, πως θα ξεκινήσει άμεσα συνεδρίες με ψυχολόγο για να διαχειριστεί το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του: «Εχω αποφασίσει να συμβουλευτώ ψυχολόγο για να βελτιώσω τη συμπεριφορά μου. Είχα αρκετά προβλήματα, τα οποία μου δημιουργούν εμπόδια στην καριέρα μου», τόνισε σχετικά ο Κύργιος στην εφημερίδα «Canberra Times». Να σημειωθεί πως η διεθνής ομοσπονδία τένις είχε συστήσει από πέρυσι στον Κύργιο να συμβουλευτεί ειδικό ψυχολόγο.

Tags:
τένις, Νικ Κύργιος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK