15:12 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Η Βούλα Πατουλίδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αντωνιάδης, η «φωνή» των μεταλλίων του ελληνικού αθλητισμού

© AP Photo / Diether Endlicher
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος είχε καλύψει με την ΕΡΤ τις μεγάλες διοργανώσεις του κλασσικού αθλητισμού και είχε συνδέσει τη φωνή του με τα χρυσά μετάλλια της Πατουλίδου και του Κεντέρη.

Δύο μέλη του αποχαιρέτησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, καθώς μετά τον θάνατο του Ανδρέα Μπόμη η οικογένεια των αθλητικών συντακτών αποχαιρέτησε και τον Νίκο Αντωνιάδη, τον δημοσιογράφο που κάλυψε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του κλασικού αθλητισμού στην ΕΡΤ.

Ο Νίκος Αντωνιάδης «έφυγε» σήμερα από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο να εκφράζει τα συλλυπητήριά του για την απώλεια.

Ο δημοσιογράφος, όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο «Φως των Σπορ» καλύπτοντας το ρεπορτάζ του στίβου. Παράλληλα εργάστηκε και στο «Έθνος» από το οποίο  το 1983 πήγε στον «Ελεύθερο Τύπο» με τον οποίο συνεργάστηκε από την πρώτη μέρα της έκδοσής του και έφθασε να γίνει διευθυντής του αθλητικού τμήματος. Καθοριστική για την καριέρα του υπήρξε η συνεργασία του με την ΕΡΤ. Κάλυψε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του κλασσικού αθλητισμού από την δεκαετία του '90.

Συνέδεσε με την φωνή του μεγάλες διακρίσεις, όπως τα χρυσά μετάλλια της Βούλας Πατουλίδου στη Βαρκελώνη, του Κώστα Κεντέρη στο Σίδνεϊ κ.ά

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγο του Βάσω, τα δύο παιδιά τους και τους οικείους του.

Tags:
δημοσιογράφος, Ολυμπιακοί Αγώνες, Κώστας Κεντέρης, Βούλα Πατουλίδου, Νίκος Αντωνιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK