05:25 13 ΙΟΥΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Φωτογραφία, στην οποία περιτριγυρίζεται από παιδιά της Νιγηρίας, ανήρτησε στο Instagram ο Ρώσος πρωταθλητής του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, ο οποίος απέδειξε για ακόμη μία φορά το φιλανθρωπικό του έργο.

Εκτός από μυς και δύναμη, ο Ρώσος πρωταθλητής του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, φαίνεται πως διαθέτει και… μεγάλη καρδιά.

Ο αθλητής του ΜΜΑ ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία, στην οποία περιτριγυρίζεται από παιδιά της Νιγηρίας. Άλλωστε, ο ίδιος είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο στη «Μαύρη Ήπειρο», έχοντας επανειλημμένως στηρίξει τους κατοίκους της Αφρικής.

«Ήταν παιδικό μου όνειρο και προσευχόμουν στον Θεό να έχουν την ευκαιρία να βοηθήσω ανθρώπους από την Αφρική» τόνισε ο Νουρμαγκομέντοφ.

Πρόσθεσε δε, ότι θα ταξιδέψει εκ νέου στη «Μαύρη Ήπειρο», σε περίπου τέσσερις μήνες, προκειμένου να ξεκινήσει ορισμένα νέα projects, τα οποία αφορούν κυρίως την επισκευή των αγωγών νερού και τη δημιουργία νέων ιατρικών κέντρων.

Η μουσουλμανική κοινότητα της βόρειας Νιγηρίας έχει πληγεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια από τα φαινόμενα ερημοποίησης, αλλά και τη διαμάχη της κυβέρνησης με την τρομοκρατική οργάνωση της Μπόκο Χαράμ, η οποία πρόσκειται στο ISIS.

Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία του Ρώσου αθλητή απέσπασε τον θαυμασμό και τη στήριξη δεκάδων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Σου αξίζει σεβασμός, Χαμπίμπ. Οι πράξεις σου αποτελούν πρότυπο για εμένα. Είσαι ένας πραγματικός άνθρωπος» δήλωσε ένας εξ αυτών. «Έχεις μεγάλη καρδιά» τόνισε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος υποστήριξε ότι «αποτελεί πηγή έμπνευσης».

Σχετικά:

Πρόεδρος UFC: Ο Χαμπίμπ θα μείνει στη διοργάνωση, τα έχουμε λύσει όλα
Πούτιν σε Χαμπίμπ: Πέτυχες τον σκοπό σου με τρόπο άξιο και πειστικό
Tags:
φιλανθρωπία, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, Αφρική, Νιγηρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK