Μία ακόμη άσχημη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τη Φενέρ με 69-81, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι πράσινοι κατάφεραν να ακολουθήσουν τους Τούρκους μόνο έως τα τέλη του γ' δεκαλέπτου, το οποίο έκλεισε 52-56. Έκτοτε, οι παίχτες του Ομπράντοβιτς πάτησαν γκάζι, εκτινάσσοντας τη διαφορά στους 12 πόντους (63-75), τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Από τους παίχτες του Πασκουάλ, μοναδικοί διασωθέντες ήταν οι Καλάθης, Παππάς και Λοτζέσκι, οι οποίοι σημείωσαν 14, 13 και 13 πόντους αντίστοιχα.
Πλέον ο Παναθηναϊκός διαθέτει σερί 5-6 και τις επόμενες αγωνιστικές έχει ένα «βαρύ» πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να του στερήσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)