23:33 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την ώρα που συζητείται ένας αγώνας μεταξύ των δύο αθλητών, οι δύο τους αντήλλαξαν βαριές κουβέντες στο Twitter με αφορμή έναν παλιότερο τσακωμό τους στο Λας Βέγκας.

Στον «πάγο» φαίνεται να μπαίνουν τα πλάνα για διεξαγωγή αγώνα μεταξύ του πρωταθλητή ελαφρών βαρών του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ και του Αμερικανού Νέιτ Ντίαζ, οι οποίοι έχουν ως κοινό ότι αμφότεροι έχουν κερδίσει τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ

Ο Ντίαζ, Νο10 στην κατάταξη, ενεπλάκη σε άγριο τσακωμό στο Twitter με τον Ρώσο αθλητή, όταν αποκάλεσε τον τελευταίο και την ομάδα του «κότες». Το εν λόγω πάντως tweet ήλθε ως απάντηση σε μια ανάρτηση GIF του Χαμπίμπ στην περίφημη λαβή που είχε κάνει στον ΜακΓκρέγκορ.

Ο Αμερικανός αναφέρθηκε σε ένα προηγούμενο συμβάν με τον Ρώσο αθλητή σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Ο τελευταίος απάντησε αποκαλώντας τον Ντίαζ «δειλό» και πόσταρε ένα βίντεο ως απόδειξη πως η ομάδα του είχε δείρει τον Αμερικανό, ο οποίος πάντως το διέψευσε.

Το επεισόδιο που αναφέρθηκαν έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το 2015.

Συμπτωματικά ή όχι, όλα αυτά έγιναν λίγο μετά αφότου ο επικεφαλής του UFC, Ντέινα Ουάιτ, είπε σε έναν ακόλουθο του στο Twitter πως τελικά ο Ντίαζ έκανε πίσω για ένα αγώνα με τον Χαμπίμπ, παρότι ο ίδιος τον είχε προκαλέσει, όταν ο Ρώσος νίκησε τον ΜακΓκρέγκορ. 

Επισήμως δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί τίποτα, αλλά όπως φαίνεται δύσκολα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Σχετικά:

Έρχεται μέσα στο 2019 ο αγώνας - ρεβάνς του Χαμπίμπ με τον ΜακΓκρέγκορ (Βίντεο)
Ο ΜακΓκρέγκορ προανήγγειλε αγώνα ρεβάνς με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ
Οργιάζουν οι χρήστες των social μετά τα tweet του Φέργκιουσον κατά του Χαμπίμπ
Μεγάλοι μύες και... μεγάλη καρδιά για τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ (Φωτογραφία)
Tags:
αγώνας, UFC, Νέιτ Ντίαζ, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK