16:43 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια ιστορική ομάδα της Β' Εθνικής, η Αναγέννηση Καρδίτσας που όμως δεν κατόρθωσε να διαχειριστεί τον υποβιβασμό της στην Γ’ Εθνική κατά την προηγούμενη σεζόν, θα περιοριστεί στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού.

«Tο ΔΣ του ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής» τονίζεται στην ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε σήμερα την απόσυρσή της και από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα της Καρδίτσας.

«Το ΔΣ εφάρμοσε την απόφαση της τελευταίας ΓΣ του συλλόγου στην οποία και αποφασίστηκε να γίνει μια ύστατη προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας για να συνεχίσει να αγωνίζεται προσωρινά στο πρωτάθλημα.

Παρά τις προσπάθειες του κ. Βλάχου Γεώργιου που ανέλαβε να ξαναοργανώσει την ομάδα αυτό κατέστη αδύνατο καθώς οι πλειοψηφία των εναπομεινάντων ποδοσφαιριστών αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα.

Δυστυχώς η πόλη της Καρδίτσας γύρισε την πλάτη στην Αναγέννηση, πλην ελαχίστων περιπτώσεων που βοήθησαν οικονομικά ή με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ή με την παρουσία τους στο γήπεδο» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που σηματοδοτεί μια θλιβερή μέρα για τους φιλάθλους της ομάδας.

Tags:
ποδόσφαιρο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καρδίτσα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK