01:07 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ευχαρίστησε τους συνηγόρους του και προανήγγειλε κινήσεις εναντίον εκείνων που -όπως είπε, κατέστρεψαν τον ίδιο, την οικογένεια και την ομάδα του.

Ικανοποιημένος για την δικαστική απόφαση που τον δικαιώνει για την υπόθεση Koriopolis, δηλαδή τους στημένους αγώνες, εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στο ραδιόφωνο Metropolis της Θεσσαλονίκης.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνηγόρους μου και στο Θεό που με κράτησε δυνατό και επιλέχθηκαν δικαστές που σέβονται τον όρκο τους κι αθωώθηκα», τόνισε ο άλλοτε παράγοντας του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Μπέος, είπε πως για εκείνον τώρα ξεκινά η δικαίωση, καθώς θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες εναντίον όλων όσοι —όπως είπε, κατέστρεψαν τον ίδιο, την οικογένεια και την ομάδα του. Έστρεψε τα βέλη του κατά της ΕΠΟ, της Super League και της UEFA.

«Τώρα ξεκινά για μένα η δικαίωση. Να περιμένουν. Ειδικότερα εκείνη η διαπλεκόμενη ΕΠΟ, η Super League και η UEFA. Είναι δυνατόν να γλιτώσουν; Με ποια λογική και με ποιο δικαίωμα κατέστρεψαν εμένα, την περιουσία μου, την οικογένεια μου και την ομάδα μου»;

Σχετικά:

Υπόθεση Koriopolis: Όλοι αθώοι για τα «στημένα» στην Ελλάδα
Tags:
στημένοι αγώνες, ΕΠΟ, Αχιλλέας Μπέος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK