05:18 08 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πρώην πιλότος και ειδικός των πτήσεων αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο είχε εμπλακεί σε 160 ατυχήματα στο παρελθόν, ενώ τα 55 από αυτά ήταν θανατηφόρα.

Η βρετανική εφημερίδα «Sun» φιλοξενεί δηλώσεις ενός ειδικού και πρώην κυβερνήτη αεροσκαφών, του Άλασταιρ Ρόζενσαιν, που αφενός λέει ότι λόγω συνθηκών δεν θα έπρεπε ποτέ να πραγματοποιηθεί η πτήση του Εμιλιάνο Σάλα από τη Ναντ στο Κάρντφ, αφετέρου, το «Piper Malibu» είχε ένα τρομακτικό ιστορικό.

Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι «μένω έκπληκτος που ζήτησαν να απογειωθούν ενώ είχε νυχτώσει πάνω από τη θάλασσα με ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος. Ήδη πήραν μεγάλο ρίσκο παίρνοντας ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο, χειμώνα καιρό και τη νύχτα».

Στη συνέχεια, προέβη σε μια φρικιαστική αποκάλυψη αναφορικά με το ιστορικό του αεροσκάφους, είπε πως «όταν το τσέκαρα, είχε πάνω από 160 σοβαρά ατυχήματα, μεγάλο νούμερο και τα 55 από αυτά ήταν θανατηφόρα. Από το 2000 έγιναν 24 μοιραία ατυχήματα. Δεν συγκρίνονται οι πτήσεις των ελαφρών αεροσκαφών με τις εμπορικές πτήσεις που είναι σαφώς πιο ασφαλείς».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το εν λόγω αεροσκάφος έκανε τέσσερις απόπειρες για απογείωση, ενώ στην πατρίδα του Αργεντινή κυκλοφορεί πως ο Σάλα κατά τη διάρκεια της πτήσης είχε στείλει κάποια SMS που φαινόταν πως φοβόταν…

Σχετικά:

Διακόπηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Εμιλιάνο Σάλα
Ναντ: Οι οπαδοί προσεύχονται στους δρόμους για τον Σάλα (Βίντεο)
Παγκόσμια αγωνία για τον αγνοούμενο Εμιλιάνο Σάλα (Φωτογραφία)
Tags:
αεροσκάφος, Εμιλιάνο Σάλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK