03:59 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας επέβαλε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στους «βυσσινί» λόγω των οφειλών τους προς τους Άγγελο Αναστασιάδη και Κώστα Μακρή.

Σε μπελάδες μπήκε η ΑΕΛ μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου λόγω των οφειλών των Λαρισαίων στον πρώην τεχνικό της ομάδας, Άγγελο Ανστασιάδη και τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μακρή. 

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε στους «βυσσινί» ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λάρισας πάντως έχει προθεσμία τριών ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης για να μην αφαιρεθούν οι έξι βαθμοί, με την προϋπόθεση πως θα εξοφλήσει τα χρέη της.

Χαρακτηριστικά, το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι «ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 148/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία προπονητή ποδοσφαίρου, Άγγελου Αναστασιάδη του Ηρακλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2017 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού και του από 29-3-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

— Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 155/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Μακρή του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.


Σχετικά:

Κύπελλο Ελλάδος: Ισχνό προβάδισμα της ΑΕΛ επί του Αστέρα (Βίντεο)
Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ
Tags:
Διαιτητικό Δικαστήριο, ΕΠΟ, ΑΕΛ, Άγγελος Αναστασιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK