16:13 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το Τριφύλλι σήμερα γιορτάζει τα 111 χρόνια ιστορίας και ο Ερασιτέχνης έφτιαξε ένα πολύ ωραίο βίντεο, με τη συμμετοχή τριών θρυλικών μορφών του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γιορτάζει 111 χρόνια ιστορίας σήμερα και η επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook δημοσίευσε ένα πολύ ωραίο βίντεο.

Οι παλαίμαχοι άσοι Αριστείδης Καμάρας και Φραγκίσκος Αλβέρτης αλλά και η «σημαία» του τμήματος βόλεϊ, Σωτήρης Πανταλέων, διαβάζουν απόσπασμα από  τον λόγο του Μιχάλη Παπάζογλου στη Γ.Σ.  του 1948, του ιστορικού γενικού γραμματέα του τριφυλλιού, που η μοίρα το έφερε να φύγει σαν σήμερα από τη ζωή το 1960.

«O Παναθηναϊκός αγαπητοί συνάδελφοι είναι μια μεγάλη οικογένεια, πατριαρχική, της οποίας τα μέλη διέπονται υπό μίας ειδικής νοοτροπίας. Συνδέονται, αλληλοεκτιμώνται, κινούνται και δρουν υπό μιαν λίαν ιδιότροπον σκέψιν. Ημείς οι οποίοι εζήσαμεν και ηνδρώθημεν επί μίαν τεσσαρακονταετίαν μέσα εις αυτήν την περίεργον ατμόσφαιραν, αισθανόμεθα μιάν ενδόμυχον μεταξύ μας αγάπην, εκτίμησιν, υποχρέωσιν.

Όλοι έχομεν την γνώμην και την ακράδαντον πεποίθησιν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πραγματικά μεγάλη ιδέα, που αποτελεί ένα μέρος του βίου μας, που θα ζη πάντα. Τα μέλη, οι αθληταί, τα συμβούλια παρέρχονται και αντιπαρέρχονται. Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα παραμένη επί γενεάς γενεών εις την Αιωνιότητα».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά:

Παναθηναϊκός: Επιτέλους νίκη για τους «πράσινους» (Βίντεο)
Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε «διαζύγιο» με παίκτη (Φωτογραφία)
Σε αγωνιστική κρίση ο Παναθηναϊκός, έμεινε στο 1 - 1 με τη Λάρισα
Tags:
Παναθηναϊκός, Σωτήρης Πανταλέων, Αριστείδης Καμάρας, Φραγκίσκος Αλβέρτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK