17:02 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Εμιλιάνο Σάλα

Σε «σήριαλ» εξελίσσεται η πληρωμή της Κάρντιφ στη Ναντ για τη μεταγραφή Σάλα

© Φωτογραφία : AP Photo/David Vincent
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Η ουαλική ομάδα ισχυρίζεται ότι, αν πρέπει, θα δώσει στους Γάλλους τα λεφτά της μεταγραφής για τον αδικοχαμένο Αργεντινό, όμως για την ώρα κρατά επιφυλακτική στάση.

Όλα δείχνουν πως δεν είναι απίθανο Κάρντιφ και Ναντ να οδηγηθούν στα δικαστήρια αναφορικά με το αν η ουαλική ομάδα πρέπει να πληρώσει τις 15 εκατ.λίρες για τη μεταγραφή του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα.

Ο πρόεδρος της Κάρντιφ, Μέχμετ Ντάλμαν, δήλωσε πως ο σύλλογος ακόμα συγκεντρώνει στοιχεία για το ποσό της μεταγραφής, τονίζοντας πως θα πληρώσει «αν είναι υποχρεωμένοι, λόγω συμβολαίου».

Στο μεταξύ, η ομάδα του γαλλικού βορρά, έχει ήδη ζητήσει να πληρωθεί την πρώτη δόση, με τον Ντάλμαν να λέει ότι η Κάρντιφ θα κάνει τη δική της επισταμένη έρευνα, προτού αποφασίσουν το τι θα κάνουν.

Χαρακτηριστικά, μιλώντας στο BBC Ουαλίας, είπε ότι «Φυσικά, αν είμαστε υποχρεωμένοι βάσει συμβολαίου, θα πληρώσουμε. Είμαστε σύλλογος με τιμή. Αν όμως δεν είμαστε υποχρεωμένοι —και υπάρχουν κάποιες ανωμαλίες- τότε σίγουρα να περιμένετε από μένα ως πρόεδρος και θεματοφύλακας των συμφερόντων του συλλόγου να το ψάξουμε και να υπερασπιστούμε τη θέση μας. Αυτό ακριβώς κάνουμε.

Βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο συλλογής πληροφοριών και αυτό θα συνεχιστεί. Και όταν φτάσουμε σε ένα στάδιο που οι πληροφορίες μας είναι επαρκείς, είμαι σίγουρος πως θα καθίσουμε κάτω με τη Ναντ και θα προχωρήσουμε».

Συνεχίζοντας, ο Ντάλμαν πρόσθεσε ότι «στη Ναντ ζήτησαν το ποσό που θεωρούν ότι δικαιούνται, υπάρχει μια διαδικασία και την έχουν ξεκινήσει. Αυτό που λέμε είναι πως δεν διαφωνούμε με αυτή τη διαδικασία, δεδομένων των εξαιρετικών συνθηκών και των τραγικών περιστάσεων. Δεν σχολιάζουμε, ούτε αρνητικά, ούτε θετικά.

Εμείς απλά λέμε, παρακαλούμε να καταλάβετε πως υπάρχουν πολλά ερωτήματα αναπάντητα και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».


Σχετικά:

Η οικογένεια του Σάλα αναγνώρισε τη σορό: Τώρα μπορούμε να θρηνήσουμε
Ταυτοποιήθηκε το πτώμα του Εμιλιάνο Σάλα
Ανασύρθηκε πτώμα από το αεροπλάνο που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα
Η Ναντ απαιτεί να πληρώσει η Κάρντιφ τα λεφτά της μεταγραφής του Σάλα
Tags:
Ναντ, Κάρντιφ, Μέχμετ Ντάλμαν, Εμιλιάνο Σάλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK