04:43 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μια μέρα μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε μεταξύ άλλων ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ανεπιθύμητος στο ΣΕΦ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως αποφάσισε να μην συμμετέχει σε κανέναν αγώνα για την Α1 ή το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών. 

Παράλληλα, απαίτησαν να εξαιρεθούν οι τρεις διαιτητές του χτεσινού ντέρμπι (σ.σ. Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου) από τους αγώνες τους στις εγχώριες διοργανώσεις απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, τονίζοντας πως σε αντίθετη περίπτωση δε θα συμμετέχει στον αγώνα ο Ολυμπιακός. 

Επίσης σημείωσαν ότι απαγορεύουν στο εξής την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ υπογραμμίζοντας πως δεν θα του την επιτρέψουν, με όποια ιδιότητα κι αν επιχειρήσει να προσέλθει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Τέλος, καλούν τις Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς «τα αίτια ‘κατάρρευσης’ της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει ότι «κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.

Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια "κατάρρευσης" της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.

Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει».

 

Σχετικά:

Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο
Το ειρωνικό post του Παναθηναϊκού για την αποχώρηση του Ολυμπιακού (Φωτογραφία)
Με βίντεο Αγίου Βαλεντίνου «τρόλαρε» ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό
Επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στη FIBA για τους ορισμούς διαιτητών
Tags:
διαιτητές, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ΣΕΦ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK