08:48 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μέσω ανακοίνωσης το Στάδιο γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να ανοίξει την Κυριακή (17/03), ημέρα όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δεν πρόκειται να εκδώσει εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την Κυριακή, ήρθε και η διοίκηση του Σταδίου να ενημερώσει ότι τη συγκεκριμένη ημέρα θα είναι κλειστό.

Στην ανακοίνωση του Σταδίου, αιτιολογώντας την απόφαση αναφέρεται ότι δεν μπορεί να διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους για τον προγραμματισμένο αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, οδηγώντας κατά συνέπεια σε αδυναμία τέλεσης οποιουδήποτε αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση επισημαίνει πως «μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους  για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (για την 19 αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα.

Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεση αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17 Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό».


Σχετικά:

Ευρωλίγκα: Έχασε από την Αρμάνι, έχασε και Σπανούλη ο Ολυμπιακός (Βίντεο)
Οριστικό: Δεν κατεβαίνει στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός
Tags:
κλειστό, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΣΕΦ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK