Μαραθώνιος στην Αθήνα

Οι δρομείς κατέκλυσαν την Αθήνα για τον Ημιμαραθώνιο, νικητής με νέο ρεκόρ ο Καραΐσκος

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10

Το κέντρο της Αθήνας κατέκλυσαν χιλιάδες δρομείς που έλαβαν μέρος στον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμου, ενώ πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη διοργάνωση για να εμψυχώσει όσους επέλεξαν να αγωνιστούν.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος ήταν ο νικητής στους άνδρες του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

Ο αθλητής του Πανελληνίου, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 1 ώρα 08.04, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων, αφού βελτίωσε το 1.08.30 του Κώστα Γκελαούζου από το 2018.

 

Ο δεύτερος στον Μαραθώνιο Αθήνας του 2018 πέτυχε την πρώτη νίκη του στη διοργάνωση, ενώ παράλληλα πιστοποίησε την καλή αγωνιστική κατάστασή του εν όψει των αγώνων Mαραθωνίου που ακολουθούν.

 

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Σάκης πρώτευσε στα 3 χιλιόμετρα των ανδρών, στο πλαίσιο του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, ενώ στον αντίστοιχο αγώνα των γυναικών επικράτησε η Ζωή Ανδρικοπούλου. Ο Σάκης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 8.53, ενώ ακολούθησαν ο Γιώργος Σταμούλης με επίδοση 8.57 και ο Αλέξανδρος Σουκούλης με 9.02.

 

Το κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των αγώνων δρόμου που πραγματοποιήθηκαν, ήταν απροσπέλαστο σήμερα, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (με ισχύ έως τθς 13:30) και καθώς πολλοί δρόμοι είχαν κλείσει. 

 

Tags:
ημιμαραθώνιος, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK