23:47 26 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Σε δίκη για τα στημένα Μαρινάκης και άλλοι 27

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα να παραπεμφθούν οι κατηγορούμενοι σε δίκη μόνο για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας και όχι για την αλλοίωση αποτελεσμάτων που συνιστά κακούργημα.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων στο ποδόσφαιρο, θα καθίσουν οριστικά 28 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αναίρεση του αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Ευάγγελου Ζαχαρή κατά του βουλεύματος για τα «στημένα», με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη 28 άτομα.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ — ΜΠΕ, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ' αριθμ. 804/17.4.2019 απόφασή του δεν έκανε δεκτό το αίτημα του αντεισαγγελέα Α.Π. Ευάγγελου Ζαχαρή να παραπεμφθούν οι κατηγορούμενοι μόνο για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας και όχι και για αυτό της αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Κατόπιν αυτού, οι 28 συνολικά κατηγορούμενοι για τους "στημένους" αγώνες στο ποδόσφαιρο παραπέμπονται οριστικά σε δίκη.

Σχετικά:

Υπόθεση Koriopolis: Όλοι αθώοι για τα «στημένα» στην Ελλάδα
Tags:
Ευάγγελος Μαρινάκης, νέα, ειδήσεις σήμερα, ειδήσεις, στημένοι αγώνες, δίκη, ποδόσφαιρο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK