09:38 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μίλησε για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, προκρίνοντας ως πιο εφικτή λύση τον Βοτανικό.

Στην κάμερα των καναλιών της COSMOTE TV μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφορικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, προκρίνοντας ως πιο εφικτή λύση τον Βοτανικό.

Πάντως, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σχολιάζοντας εμμέσως τις εξελίξεις στο μπάσκετ, σχολίασε ότι «τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες υπό την ανοχή των φορέων και των αρχών, με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να το προχωρήσω».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, τόνισε ότι «εδώ και 15 μέρες περίπου έχω προαναγγείλει μία συνέντευξη Τύπου. Θα παρουσίαζα πλάνο για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, έχοντας το δικό του γήπεδο και μια τεράστια βάση φιλάθλων. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, ώστε να γίνει ο Παναθηναϊκός ξανά πρωταγωνιστής παντού, όχι μόνο στο μπάσκετ.

Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες υπό την ανοχή των φορέων και των αρχών, με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να το προχωρήσω. Περιμένω να δω πώς θα πράξουν οι υπεύθυνοι και αν θα τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί και τότε θα τοποθετηθώ πιο συγκεκριμένα. Επικρατεί η ανομία, αυτό δεν μπορεί να περάσει. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής. Έχουμε τοποθετηθεί ήδη επίσημα».

Ερωτηθείς τι εννοεί για ενιαίο Παναθηναϊκό, απάντησε: «ΚΑΕ, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης».

Αργότερα, με νέα δήλωσή του στην COSMOTE Sports έδωσε διευκρινίσεις για τα όσα ανέφερε περί λύση για γήπεδο στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως «ανέφερα ότι προσπαθούμε να συντάξουμε ένα μεγαλόπνοο πλάνο για όλο τον Παναθηναϊκό. Ένας τεράστιος σύλλογος στον Παναθηναϊκό δεν νοείται να μην έχει δικό του γήπεδο. Βλέποντας πως με το Athens Alive και το ΟΑΚΑ υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, εξετάζουμε και άλλες λύσεις, είτε αυτό είναι στο Βοτανικό, είτε η ανακατασκευή της Λεωφόρου, είτε στο Γουδί. Έχουν γίνει κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις για το Βοτανικό, που είναι η πιο εφικτή λύση», τόνισε και πρόσθεσε:

«Εφόσον τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει. Υπάρχουν κάποια δεδομένα και προαπαιτούμενα για να προχωρήσουμε. Θα πρέπει η κυβέρνηση να διορθώσει αυτή την ανισότητα γιατί έχουν γήπεδο όλοι εκτός από τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να αναλογιστούμε κι εμείς οι Παναθηναϊκοί τις ευθύνες μας. Θα πρέπει ο κόσμος του Παναθηναϊκού να αγκαλιάσει την προσπάθεια και μόνο τότε θα προχωρήσουμε αυτή την προσπάθεια που θα κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα σπορ».

 

Σχετικά:

Αποσύρεται από το πρωτάθλημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: Αποδεικνύεται πως κράτος είναι ο Ολυμπιακός
Tags:
μπάσκετ, Βοτανικός, γήπεδο, Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK