03:35 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με ανακοίνωση του ο ΣΕΓΑΣ γνωστοποίησε ότι η αποστολή δεν θα ταξιδέψει για το Μινσκ, καθώς δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν αεροπορικά εισιτήρια.

Μοιάζει απίστευτο, όμως η Εθνική ομάδα Στίβου δεν θα λάβει μέρος στο 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ, επειδή ο ΣΕΓΑΣ δεν κατάφερε να «κλείσει» αεροπορικά εισιτήρια.

Πρόκειται φυσικά για αδιανόητο κάζο ενόψει μιας πολύ σημαντικής διοργάνωσης, όπως αυτή που διεξάγεται στη Λευκορωσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει ότι: «το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.

Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές.»

Σχετικά:

Εθνική… ομοψυχία για τον Παπασταθόπουλο (Βίντεο)
Εθνική Ελλάδας: Τα εισιτήρια με Ιταλία και Αρμενία
Tags:
στίβος, Μινσκ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK