01:51 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Με εντολή του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, οι αθλητές του στίβου θα πάμε στο Μινσκ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, για να συμμετάσχουν στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Μέχρι τον Αλέξη Τσίπρα έφτασε ο απόηχος της απόφαση του ΣΕΓΑΣ να αποσύρει τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στίβου της Ελλάδας από τη μεγάλη διοργάνωση καθώς δεν κατόρθωσε να βρει αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβασή της στο μακρινό Μινσκ της Λευκορωσίας.

Μόλις ο Πρωθυπουργός πληροφορήθηκε το θέμα, έδωσε η εντολή να γίνει η μετάβαση της ομάδας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Με σχετική ανάρτηση στο facebook η ομοσπονδία ενημέρωσε για την πρωθυπουργική απόφαση.

Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για την παραχώρηση του αεροσκάφους, για την μετάβαση των αθλητών στο Μινσκ για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Την ίδια στιγμή, επιρρίπτει ευθύνες για το θέμα που προέκυψε στην ΕΟΕ.

«O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την αδυναμία εξεύρεσης του κατάλληλου αριθμού εισιτηρίων προκειμένου να μεταβεί η Εθνική Ομάδα στίβου στο Μινσκ, έδωσε εντολή για τη μετακίνηση της με τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους», επισημαίνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK