17:03 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ και τον πατέρα του

Κονδύλι 600 εκατ. ρούβλια από Πούτιν για σχολείο προς τιμήν του Χαμπίμπ

© Sputnik / Mikhail Klimentyev
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10

Ο πατέρας του Ρώσου παλαιστή αποκάλυψε πως ο Πρόεδρος της χώρας θα διαθέσει το συγκεκριμένο ποσό για κατασκευή σχολείου στην ιδιαίτερη πατρίδα του αθλητή στο Νταγκεστάν.

Ο πατέρας του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, Αμπντουλμανάπ, σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Δασκάλων» αποκάλυψε πως ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα διαθέσει 600 εκατ. ρούβλια για την κατασκευή ενός σχολείου στο Νταγκεστάν προς τιμήν του διάσημου παλαιστή.

Όπως τόνισε ο πατέρας του, η απόφαση του Πούτιν ήρθε κατόπιν αιτήματος του Χαμπίμπ που του είχε ζητήσει να βοηθήσει τις υποδομές της εκπαίδευσης στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

«Μετά την παράκληση του Χαμπίμπ, ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε ένα διάταγμα για τη διάθεση περίπου 600 εκατομμυρίων στο Νταγκεστάν για την κατασκευή ενός σχολείου που θα ονομαστεί Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ», είπε ο Αμπντουλμανάπ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «ελπίζω πως τα αυτά τα λεφτά θα διατεθούν για τον συγκεκριμένο σκοπό και θα έχουμε την ευκαιρία για καλύτερη εκπαίδευση και μόρφωση. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Σχετικά:

Προκαλεί τον Χαμπίμπ ο ΜακΓκρέγκορ: «Έτρεξε σαν αρουραίος»
Επίσημο: Επιστρέφει στα ρινγκ ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ
Ο Χαμπίμπ αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Πούτιν
Tags:
σχολείο, Νταγκεστάν, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK