09:49 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Παναθηναϊκός τριφύλλι

Συνάντηση Γιαννακόπουλου – Μπακογιάννη για τον Βοτανικό

© Φωτογραφία: Facebook/ Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Οι δύο άνδρες στο ραντεβού που είχαν τα είπαν σε καλό κλίμα αναφορικά με το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού και το ζήτημα της χρηματοδότησης.

Θετικά είναι τα νέα που προκύπτουν από τη συνάντηση του νέου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφορικά με το γήπεδο του Τριφυλλιού.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, την προηγούμενη Τρίτη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, είχε συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη, δίνοντας συνέχεια στο θετικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί από τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί με κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ραντεβού για το έργο του Βοτανικού έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ ταύτιση απόψεων υπήρξε στη χρηματοδότηση του έργου, κομμάτι το οποίο αποτελούσε «αγκάθι».

Στη συνάντηση συζητήθηκε η προοπτική του γηπέδου του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, αλλά το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, που αποτέλεσε προαπαιτούμενο όρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σχετικά:

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πιο εφικτή λύση για το γηπεδικό ο Βοτανικός
Γιαννακόπουλος: Πολύ προχωρημένες οι συζητήσεις για τον Βοτανικό
Tags:
Παναθηναϊκός, Βοτανικός, γήπεδο, Κώστας Μπακογιάννης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK