23:24 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής πήγε σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει δια ζώσης τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου της Ένωσης, υποσχόμενος ότι «δεν θα χαθεί ούτε μία μέρα»

Την πρώτη του επίσκεψη ως Περιφερειάρχης στο εργοτάξιο της «Αγια Σοφιάς» , του υπό κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ, πραγματοποίησε σήμερα ο Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο κ.Πατούλης δεσμεύτηκε πώς θα γίνουν γίνουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να μη χαθεί ούτε μία ημέρα και να ολοκληρωθεί το έργο το συντομότερο δυνατό.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές με την Περιφέρεια για τα 20 εκατ.ευρώ για την «Αγια Σοφιά» (Βίντεο)

Χαρακτηριστικά, δήλωσε πως «η σημερινή μου παρουσία έχει στόχο να σηματοδοτήσει ότι δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μία μέρα από το να υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις της Περιφέρειας σε οποιοδήποτε έργο, όπως αυτό. Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση. Προφανώς αναλαμβάνουμε από 1η Σεπτέμβρη, αλλά έχουμε μπει σε μια διαδικασία πολυήμερης ενημέρωσης και όπως προείπα, στόχος μας είναι να μη χάσουμε καμία μέρα. Θα υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις που ήδη έχουν παρθεί από την Περιφέρεια.»

Ο νέος Περιφερειάρχης, όπως και ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος, ενημερώθηκαν για την πορεία των έργων και για τις δεσμεύσεις που έχει ήδη αναλάβει η Περιφέρεια και ο Δήμος.

Σχετικά:

ΑΕΚ: Προχωρούν τα έργα για το στέγαστρο στην «Αγια Σοφιά» (Φωτογραφίες)
Η «Αγια Σοφιά» με πλάνα από drone (Βίντεο)
Ξεκίνησε η τοποθέτηση του στεγάστρου στην «Αγια Σοφιά» (Βίντεο)
Tags:
γήπεδο Αγιά Σοφία, ΑΕΚ, Γιώργος Πατούλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK