Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε σήμερα τη διεξαγωγή του δεύτερου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου.
Στο τουρνουά, εκτός του Τριφυλλιού, θα συμμετέχουν και οι Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παναθηναϊκός: Πήρε Αμερικανό άσο της Basket League
Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Θανάση Γιαννακόπουλου, το οποίο θα πάρει θέση στην οροφή του ΟΑΚΑ δίπλα σε αυτό του αδερφού του Παύλου.
Επιπλέον, η «πράσινη» ΚΑΕ θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι για τα 50 χρόνια προσφοράς του στην «Ομάδα του Λαού» και συνολικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)