16:38 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε τη δεύτερη θέση στο άλμα επί κοντώ, ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου ήρθε τέταρτος στο μήκος, στο Diamond League του Λονδίνου.

Τη δεύτερη θέση στο άλμα επί κοντώ πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League του Λονδίνου, το Σάββατο, καθώς ξεπέρασε το 4,75 μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε, μάλιστα, να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε με τη δεύτερη τα 4,55 μ. και με την πρώτη τα 4,65 μ. και είχε ένα χαμένο άλμα στα 4,75 μέτρα. Κατόπιν, ο πήχης ανέβηκε στα 4,82 μ. που όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να περάσει.

Σημειώνεται ότι στη διοργάνωση συμμετείχε και η Νικόλ Κυριακοπούλου που έμεινε στα 4,55 μ. και την έβδομη θέση, ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια.

Στην τέταρτη θέση ο Μίλτος Τεντόγλου

Στην ίδια διοργάνωση, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέλαβε την τέταρτη θέση στο άλμα σε μήκος, καθώς το αγώνισμα συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα, χωρίς να προσμετράται στη βαθμολογία της σειράς των αγώνων.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης σε κλειστό και ανοιχτό στίβο είχε καλύτερο άλμα στα 7,99μ. (-0,8 μ/δ), στην πέμπτη του προσπάθεια, ενώ είχε ακόμη δύο έγκυρα, στα 7,84μ.και 7,87μ., και τρία άκυρα.

Tags:
στίβος, Diamond League, Μίλτος Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK