02:29 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του γνωστού ποινικολόγου για την ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε να πέσει κάτω η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας στην οποία καταφερόταν εναντίον του Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα.

Η «πράσινη» ΠΑΕ σε ανακοίνωση της σχολίασε πως θα κινηθεί νομικά κατά του Κούγια, διευκρινίζοντας πάντως ότι οι ενέργειες της δεν έχουν να κάνουν με την ΑΕΛ.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «μετά τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια με τη γνωστή μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα, ο Παναθηναϊκός καθιστά σαφές πως οποιαδήποτε επίθεση προς τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή ή στέλεχος μας, είναι επίθεση προς τον ίδιο τον Παναθηναϊκό.

Κατόπιν αυτού η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποιεί πως θα κινηθεί νομικά για να προασπίσει την ιστορία του συλλόγου μας και την επαγγελματική και ηθική ακεραιότητα των στελεχών του.

ΥΓ. Είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι ο Παναθηναϊκός σέβεται απόλυτα την ιστορία και την προσφορά της ΑΕΛ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και τους φιλάθλους της θεσσαλικής ομάδας. Οι νομικές μας ενέργειες ουδεμία σχέση έχουν με το σύλλογο της ΑΕΛ»

Σχετικά:

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό
Tags:
Αλέξης Κούγιας, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK