21:47 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τον Πέτρο Γαλακτόπουλου για την αναθέρμανση του σχεδίου για το Ολυμπιακό Μουσείο στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Η υπόθεση της κατασκευής του Ολυμπιακού Μουσείου στο ΟΑΚΑ φαίνεται ότι αρχίζει να αναθερμαίνεται.

Αυτό προκύπτει από τη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με τον παλιό μας Ολυμπιονίκη της πάλης, Πέτρο Γαλακτόπουλο.

Ο τελευταίος παρουσίασε στον υφυπουργό τα προ ετών πλάνα που είχαν εκπονηθεί για τη δημιουργία Ολυμπιακού Μουσείου στο ΟΑΚΑ, με τον κ. Αυγενάκη να τονίζει ότι η κατασκευή του Μουσείου είναι στα πλάνα της κυβέρνησης στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης του ΟΑΚΑ και των πέριξ χώρων.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Τόκιο 2020: Παρουσιάστηκαν τα μετάλλια των Αγώνων – Βίντεο

Ο κ. Γαλακτόπουλος έκανε λόγο για «δικαίωση που περιμένει πολλά χρόνια τώρα ο ελληνικός αθλητισμός», καθώς σκοπός του Μουσείου θα είναι να αφηγηθεί την Ολυμπιακή ιστορία, ενώ στόχος είναι να γίνει και τουριστικός προορισμός για τους τουρίστες από το εξωτερικό.

Ο Υφυπουργός επισήμανε ότι ήδη, σε συνεργασία με τον νέο Δήμαρχο Αμαρουσίου, τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής και τον πρόεδρο της ΕΟΕ, δρομολογείται η εκπόνηση "Μελέτης Αξιοποίησης" του ΟΑΚΑ, ώστε κατόπιν να αποφασιστούν οι πρωτοβουλίες και οι συνέργειες της αναβάθμισής του, στην οποία περιλαμβάνεται η «Μελέτη Αξιοποίησης», το σχέδιο για το Μουσείο Αθλητισμού και Ολυμπιονικών.

Σχετικά:

Τα είπαν για βία και «στημένα» Αυγενάκης και Γραμμένος
Tags:
ΟΑΚΑ, Λευτέρης Αυγενάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK