03:48 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός του Ολυμπιακού σε νέα του δήλωση ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση που του έδειξε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ με την επιστολή του τη Δευτέρα (19/08) γνωστοποίησε το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και αμέσως δέχτηκε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από όλο τον μπασκετικό κόσμο, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμπαράσταση που του έδειξε, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «οι νικητές ποτέ δεν παραιτούνται και εκείνοι που παραιτούνται ποτέ δεν κερδίζουν».

Αναλυτικά η δήλωση του Μπλατ ήταν ότι «εν έχω λόγια να εκφράσω την εκτίμησή μου και τα θετικά συναισθήματα που νιώθω από όλα τα μηνύματα και τα σχόλια που έλαβα. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Όλα θα πάνε καλά και εύχομαι το ίδιο για όλους. Για όλους μας... ‘Οι νικητές ποτέ δεν παραιτούνται και εκείνοι που παραιτούνται ποτέ δεν κερδίζουν!!!».

 

Σχετικά:

Euroleague: Ο Ολυμπιακός κάλυψε τις οφειλές του
Tags:
Ολυμπιακός, Ντέιβιντ Μπλατ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK