Η Ένωση έχει λιγοστές ελπίδες μετά την ήττα της με 3-1 στο ΟΑΚΑ και πηγαίνει στην Τουρκία με χαμηλή αυτοπεποίθηση μετά την ήττα και από την Ξάνθη που έφερε το τέλος του Μιγκέλ Καρντόσο και του Νίκου Λυμπερόπουλου.
Προσωρινός προπονητής για την ΑΕΚ είναι ο Νίκος Κωστένογλου που ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Μπάρκας, Τσιντώντας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Ολιβέιρα, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης.
Η αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με προορισμό την Τραπεζούντα για τη ρεβάνς με την Τραμπζονσπόρ #aekfc #tbsaek #aekfcseason2019_20 #aekfamily #UEL pic.twitter.com/35KHL3hEGR
— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) 27 Αυγούστου 2019
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)