19:00 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ρονάλντο λύγισε μπροστά στη κάμερα και έβαλε τα κλάματα όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή και δεν πρόλαβε να τον δει σπουδαίο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε στον Πιρς Μόργκαν και όταν η κουβέντα έφτασε στον πατέρα του δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του με το μεγάλο του παράπονο να είναι πως δεν πρόλαβε να τον δει να είναι το νούμερο 1, αφού πέθανε το 2005 σε ηλικία 52 ετών έχοντας προβλήματα με το αλκοόλ!

Δεν ξέρω τον πατέρα μου στο 100%. Ήταν αλκοολικός και ποτέ δεν είχαμε μια καλή συζήτηση. Με στεναχωρεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος, το νούμερο 1. Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κλάψει αρκετές φορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο για κάποιο χαμένο τρόπαιο, αλλά πρώτη φορά ξέσπασε μακριά από το χορτάρι και ο λόγος ήταν σοβαρός, αφού είδε ένα βίντεο με φωτογραφίες του πατέρα του που δεν είχε ξανά δει:  «Δεν έχω δει ποτέ ξανά αυτό το βίντεο. Θέλω αυτές τις φωτογραφίες να τις δείξω στην οικογένεια μου. Δεν ξέρω τον πατέρα μου στο 100%. Ήταν αλκοολικός και ποτέ δεν είχαμε μια καλή συζήτηση. Με στεναχωρεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος, το νούμερο 1. Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει. Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα», είπε ο άσος της Γιουβέντους για τον πατέρα του που πέθανε πριν από αρκετά χρόνια και δεν πρόλαβε τον γιο του αγωνιζόμενο.

Σχετικά:

Το θρυλικό ρεκόρ που κυνηγάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Βίντεο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK