18:54 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δικαιώθηκαν δικαστικά στη διαμάχη τους με την εταιρία ιματισμού New Balance και από το καλοκαίρι του 2020 θα συνεχίσουν με τη NIKE.

Νικήτρια στη διαμάχη της με τη New Balance αναδείχτηκε η Λίβερπουλ, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε το Ανώτατο Δικαστήριο.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως οι πρωταθλητές Ευρώπης θα ενεργοποιήσουν τη διαφαινόμενη συμφωνία τους με τη ΝΙΚΕ ύψους 150 εκατ. λιρών.

Η New Balance μήνυσε τη Λίβερπουλ κατηγορώντας την πως δεν τίμησαν τους όρους του συμβολαίου τους, το οποίο λήγει τον Μάιο του 2020.

Η αμερικανική εταιρία αθλητικού ιματισμού ισχυρίστηκε ότι βάσει συμβολαίου, εφόσον η προσφορά της «ματσάρει» την προσφορά άλλης εταιρίας, τότε το συμβόλαιο ανανεώνεται αυτόματα.

Η NIKE προσφέρει στη Λίβερπουλ 5ετές συμβόλαιο έναντι 30 εκατ. λιρών ετησίως κι οι «ρεντς» υποστήριξαν πως η New Balance δεν μπορούσε να «ματσάρει» την προσφορά της ανταγωνιστικής εταιρίας σε ό,τι έχει να κάνει με το μάρκετινγκ και τη διανομή των προϊόντων του συλλόγου.

Η Λίβερπουλ υποστήριξε πως με τη NIKE τα προϊόντα της θα πωλούνται «σε όχι λιγότερα από 6000 καταστήματα παγκοσμίως, 500 εκ των οποίων θα είναι ιδιοκτησίας της NIKE».

Διαβάστε ακόμα

Ποδοσφαιριστής μήνυσε τη μητέρα του επειδή του έκλεψε έξι φανέλες

Φανέλα... Master Chef στην Αγγλία - Φωτογραφίες

Tags:
New Balance, Nike, Λίβερπουλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK