22:15 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ζητά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει στην επιστολή του ότι δεν πρόκειται να εξακολουθήσει να συμμετέχει σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς ίχνος ισονομίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι «Πειραιώτες» στην επιστολή που απέστειλαν σήμερα στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη κάνουν λόγο για σήψη κι απαξίωση του ελληνικού πρωταθλήματος, επισημαίνοντας τις τεράστιες ευθύνες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) αναφορικά με τη διαφθορά και την κατάσταση στη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός, εξάλλου, αναφέρεται στην τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΕΠΟ, ενώ ταυτόχρονα κάνει λόγο για τρομακτική αύξηση στο μισθολογικό και λειτουργικό κόστος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» μιλούν για την εγκαθίδρυση στη διαιτησία ενός συστήματος που επιχειρεί τη χειραγώγηση αποτελεσμάτων, που υπερασπίζεται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, ακόμη και το διεθνώς αποδεκτό σύστημα VAR έχει μετατραπεί στην Ελλάδα από εργαλείο στα χέρια των διαιτητών, σε ένα ακόμη εργαλείο χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων κι αποτελεσμάτων.

Ο Ολυμπιακός ζητά την παρέμβαση του αρμόδιου υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, για να αντιμετωπιστεί η σημερινή κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να λαμβάνουν μέρος σ’ ένα πρωτάθλημα που δε διασφαλίζει την ισονομία μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης

Νίκη – βάλσαμο για τον Ολυμπιακό

Tags:
διαιτησία, ελληνικό πρωτάθλημα, ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK