15:18 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Θετική ήταν η απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στην επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός για συνάντηση. Η ΠΑΕ έθεσε ζητήματα αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακού θα κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την επιστολή που έλαβε, αμέσως μετά την επιστροφή του δεύτερου από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα.

Στην επιστολή της η ΠΑΕ Ολυμπιακού έθεσε «σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν», συνοδευόμενα από τηλεοπτικό υλικό.

Μεταξύ άλλων αιτήθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού να δεχτεί τους εκπροσώπους της όσο το δυνατόν γρηγορότερα προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρως λεπτομερώς σας παραθέσαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δ. Γιαννακόπουλος για το ενδεχόμενο εμπλοκής στην ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Άρης καταγγέλλει τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ

Tags:
Ολυμπιακός, ποδοσφαιρίστριες, ποδοσφαιρική ομάδα, υφυπουργός Αθλητισμού, αθλητικά, Αθλητισμός, Αυγενάκης, Λευτέρης Αυγενάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK