10:40 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο επιχειρηματίες πυροδότησε το θέμα, που προέκυψε αναφορικά με το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο Ρέντη.

Η κόντρα ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κόκκαλη καλά κρατεί και αφορμή αυτή τη φορά ήταν το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ρέντη.

H αξίωση της ΙΝΤΡΑΚΑΤ από τη «Θρύλος ΑΕ»

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (19/11), η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, εταιρία συμφερόντων του Κόκκαλη, με επιστολή της στη θυγατρική εταιρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «Θρύλος ΑΕ», γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να πουλήσει έναν χώρο που είναι δικός της στο προπονητήριο των «ερυθρολεύκων».

Συγκεκριμένα, μες στην επιστολή αναφέρεται ότι το μισθωτήριο του οικοπέδου στο Ρέντη έχει λήξει από τις 30 Ιουνίου 2019 και ενημερώνει πως η ΙΝΤΡΑΚΑΤ «δεν προτίθεται να προβεί σε παράταση ή ανανέωση του μισθωτηρίου, καθώς σκοπεύει να προβεί σε πώληση του ακινήτου της». Η εταιρία ζητά να της παραχωρηθεί το ακίνητο εντός 30 ημερών, ενώ ζητά και αποζημίωση 15.033,84 ευρώ για τη χρήση του.

Η καυστική απάντηση της «Θρύλος ΑΕ»

Η «Θρύλος ΑΕ» με μία αιχμηρή απάντηση σχολίασε δηκτικά ότι «δυστυχώς επιβεβαιώνεται και πάλι η εχθρική στάση του Σωκράτη Κόκκαλη και των εταιρειών του απέναντι στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Στην απάντηση γίνεται λόγος για αποδοχή της επιστολής «με μεγάλη απογοήτευση αλλά χωρίς ίχνος έκπληξης», επισημαίνοντας ότι το τάιμινγκ είναι το χειρότερο δυνατό, καθώς διαταράζει τη λειτουργία των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Εν συνεχεία, αναφέρεται σε εχθρική στάση των εταιριών του Σωκράτη Κόκκαλης στον Ολυμπιακό και στέκεται σε συγκεκριμένα παραδείγματα τα τρία τελευταία χρόνια, αλλά και το γεγονός πως ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν έχει ενισχύσει καθόλου τον Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, βάλλει προσωπικά κατά του Κόκκαλη και της οικογένειας του, τονίζοντας ότι χρησιμοποίησαν τον Ολυμπιακό για δικά τους οικονομικά οφέλη, βλέποντας τον σύλλογο ως «ένα όχημα επίτευξης κερδών για τις κρατικοδίαιτες εταιρείες του».

Επίσης με αφορμή το χρέος των 15.000 ευρώ, σημειώνεται ότι έχει εξοφληθεί, ενώ σχολιάζει δηκτικά πως «ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τα τελευταία δέκα χρόνια, δεν αφήνει χρέη όπως γινόταν επί των ημερών σας, με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χρέη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που μας μας κληροδοτήσατε».

Καταλήγοντας η απάντηση επισημαίνει πως «να είστε σίγουροι ότι μαζί με τη παραλαβή του οικοπέδου σας θα εισπράξετε και την καθολική αποδοκιμασία του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για ένα ακόμα απρόκλητο χτύπημα στον Σύλλογο».

Η επιστολή Κόκκαλη στον Μαρινάκη

Η συνέχεια δόθηκε την Τετάρτη, όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης απάντησε προσωπικά με επιστολή στον Βαγγέλη Μαρινάκη σε επίσης πολύ αυστηρό ύφος όπου καταλήγοντας ανέφερε πως «ο Ολυμπιακός ανήκει στο λαό του, είναι πιο μεγάλος από μένα και σίγουρα από σένα. Μην συνεχίζεις να τον μικραίνεις».

Αναλυτικά η επιστολή - απάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη:

«Κύριε Μαρινάκη,

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Οι συνεχείς απαράδεκτοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σου εις βάρος μου, οι άθλιες επιθέσεις εναντίον της οικογένειάς μου και οι βρώμικες μεθοδεύσεις κατά των επιχειρήσεων που συμμετέχω, με αποκορύφωμα το χθεσινό οχετό από τα Μέσα που έχεις εξαγοράσει δεν θα μείνουν πλέον αναπάντητα.

Παρέλαβα έναν Ολυμπιακό ερείπιο και σου παρέδωσα ένα ΜΕΓΑΛΟ Ολυμπιακό με πρωταθλήματα, κύπελλα, σύγχρονο γήπεδο, προπονητικό κέντρο, ακαδημίες, σχολές και γραφεία.

Για να γίνουν όλα αυτά, που ήταν μία προσπάθεια ιδιαίτερη δύσκολη, εκτός από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, διέθεσα πολύ χρόνο, έλαβα κρίσιμες πρωτοβουλίες και δύσκολες αποφάσεις γιατί πάνω από όλα είχα το συμφέρον του Ολυμπιακού.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή ήμουν προσωπικά Πρόεδρος και ο μέτοχος του Ολυμπιακού χωρίς να κρύβομαι πίσω από offshore εταιρείες και παρένθετα πρόσωπα.

Βλέπω ότι εσύ χρησιμοποιείς τον Ολυμπιακό και ΜΜΕ που ελέγχεις ως ασπίδα προσωπικής σου προστασίας, εργαλεία προώθησης προσωπικών σου συμφερόντων και πολιτικών φιλοδοξιών.

Ο Ολυμπιακός ανήκει στο λαό του, είναι πιο μεγάλος από μένα και σίγουρα από σένα.

Μην συνεχίζεις να τον μικραίνεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιστολή Ολυμπιακού σε Αυγενάκη: Ή εξυγιαίνετε το ελληνικό ποδόσφαιρο ή αποχωρούμε

Μαρινάκης: Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών, αλλά η χώρα έχει επιστρέψει σε μια κανονικότητα – Βίντεο

Tags:
Ρέντη, Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, Σωκράτης Κόκκαλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK