Ο Λούκα Ντόντσιτς συνεχίζει να παίζει σαν… σεληνιασμένος στη φετινή σεζόν με τους Ντάλας Μάβερικς.
Στο ματς που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Σλοβένος άσος σταμάτησε στους 35 πόντους, στα 10 ριμπάουντ και στις 11 ασίστ. Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που έκανε triple double με 35 πόντους σε λιγότερα από 25 λεπτά.
Επίσης, ο 20χρονος σταρ έγινε ο νεότερος παίκτης με σερί triple – double στους 35 πόντους, σπάζοντας το ρεκόρ του Όσκαρ Ρόμπερτσον που όταν το έκανε ήταν 22 ετών και 34 ημερών το 1960.
Παράλληλα, ο καταπληκτικός Σλοβένος είναι μόλις ο 4ος παίκτης από τη σεζόν 1983-84 που πετυχαίνει σερί 35 πόντους με triple double μετά τους Τζόρνταν, Γουέστμπρουκ και Χάρντεν.
Διαβάστε ακόμα:
Μάβερικς: Mε «μάγο» Ντόντσιτς οι κορυφαίες φάσεις της εβδομάδας του ΝΒΑ (Βίντεο)
NBA: Με «σπασμένα φρένα» ο Ντόντσιτς (Βίντεο)
Απολαύστε τον!
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)