20:21 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μέσω Twitter ζήτησε από τους Αμερικανούς να κοιτάξουν πρώτα τα δικά τους θέματα που έχουν με το ντόπινγκ και το αντί – ντόπινγκ.

Οι δηλώσεις του επικεφαλής του αμερικανικού οργανισμού αντί – ντόπινγκ (USADA), Τράβις Τάιγκαρτ, που ζήτησε να αποκλειστεί η Ρωσία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προκάλεσαν την αντίδραση της Κατερίνας Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μέσω Twitter απάντησε στον Τάιγκαρτ και είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ πως στις ΗΠΑ «δεν πρέπει να μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

«Λοιπόν… για να είμαι δίκαιος με όλο το κρέας με αναβολικά και τον τρόπο που χάνονται κάποια τεστ σε αυτό το μέρος του κόσμου, πρέπει να παραδεχτώ πως ούτε η USADA έχει την καλύτερη φήμη. Επικεντρωθείτε καλύτερα στα του οίκου σας πρώτα», ανέφερε το tweet της Στεφανίδη.

​Όσον αφορά στη Ρωσία, η WADA θα αποφασίσει για το αν θα συμμετέχει η χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής στο Παρίσι τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ρωσία κατηγορείται για λανθασμένα δεδομένα σε ελέγχους αντι-ντόπνινγκ από το εργαστήριο της Μόσχας.

Διαβάστε ακόμα:

H WADA «απειλεί» πάλι τη Ρωσία με αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μεγάλη τιμή για την Κατερίνα Στεφανίδη

Tags:
αντιντόπινγκ, WADA, ΗΠΑ, Ρωσία, Κατερίνα Στεφανίδη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK