06:25 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Αμπντουλμανάπ και τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, αφού άνοιξαν δικό τους γυμναστήριο για τα αστέρια του μέλλοντος στο MMA.

Ο πρωταθλητής του UFC και ο πατέρας του και προπονητής μίλησαν για την υπερηφάνεια τους μετά το άνοιγμα ενός γυμναστηρίου που θα φιλοξενήσει και θα γυμνάσει τους επόμενους πρωταγωνιστές του MMA στην πατρίδα τους, το Νταγκεστάν.

Χαμπίμπ: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Ο Αμπντουλμανάπ και ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ έκαναν τα εγκαίνια του γυμναστηρίου που βρίσκεται το γυμναστήριο στην Μαχατσκαλά με τον Χαμπίμπ να περιγράφει την προσπάθεια ως ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα» και τόνισε πως εκεί μπορούν να προπονηθούν για Muay Thai, jiu-jitsu, sambo, MMA, και ό,τι άλλο θέλουν.

«Μπορείτε να δείτε πολλά παιδιά εδώ, θα γεμίζει όλη την ημέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο άνοιξα αυτό το γυμναστήριο, θέλω πολλά παιδιά νέας γενιάς να εκπαιδεύονται εδώ για να γίνουν επαγγελματίες μαχητές», πρόσθεσε ο αήττητος πρωταθλητής του UFC.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει ένα καφέ ή ένα εστιατόριο, αλλά...»

Η εγκατάσταση φέρει το όνομα του πατέρα του Χαμπίμπ, του Αμπντουλμανάπ και θα παρέχει κορυφαίες εγκαταστάσεις για έως και 100 εκκολαπτόμενα αστέρια MMA που θα προπονούνται ανά πάσα στιγμή.

«Πάνω από 100 άτομα μπορούν να προπονηθούν εδώ. Θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει ένα καφέ ή ένα εστιατόριο για να βγάλουμε λεφτά, αλλά η ανάπτυξη της δημοκρατίας και της χώρας μου είναι πιο σημαντική», είπε ο Αμπντουλμανάπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μίδας» του Instagram o Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ

Οι οπαδοί του Χαμπίμπ γυρεύουν τον ΜακΓκρέγκορ-Πλήθος κυνήγησε τον Ιρλανδό παλαιστή - Βίντεο

O Χαμπίμπ αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του

Tags:
UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK