01:18 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τις ευχές του για το 2020, ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας.

Ο Ιβάν Σαββίδης ευχήθηκε για το νέο έτος και έστειλε το δικό του μήνυμα για την αλλαγή του χρόνου τονίζοντας πως περιμένουμε πάντα τις διακοπές του Νέου Έτους με ιδιαίτερη προσμονή, καθώς είναι συνδεδεμένες μαζί τους οι ελπίδες, οι φιλοδοξίες και η πεποίθηση μας ότι όλα τα σχέδιά μας θα εκπληρωθούν.

«Με ευγνωμοσύνη, θυμόμαστε το περασμένο έτος, άλλο ένα έτος καρποφόρας δουλειάς και επιτευγμάτων . Θα το θυμηθούμε για τα όσα έγιναν σε περιφερειακή, ομοσπονδιακή, διεθνή κλίμακα, αλλά και τις κοινές μας προσπάθειες. Και τα επιτεύγματα είναι πάντα ένα ακόμη βήμα για νέα όνειρα και στόχους. Την νέα χρονιά δεν πρέπει να σταματήσουμε την δημιουργική μας ανάπτυξη», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης στη συνέχεια ανέφερε πως προχωρώντας προς τα εμπρός, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τι γεμίζει τη ζωή μας με πραγματικό νόημα και αυτό είναι: Η αγάπη και η φροντίδα σε συγγενείς και φίλους, η ζεστασιά και η προσοχή σε εκείνους που την χρειάζονται, η ευγένεια, η συμπόνια και το έλεος για τους ανθρώπους γύρω μας.

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας ευχήθηκε με όλη του την καρδιά, να εκπληρωθούν οι πιο αγαπημένες επιθυμίες, υγεία, ευτυχία, ειρήνη και ευημερία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρεπορτάζ για σχέσεις Σαββίδη - Ξάνθης φέρνει θύελλα – Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Ποιες «made in Greece» επενδύσεις σκέφτεται ο Σαββίδης

Tags:
Ρωσία, ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK