10:50 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με μια καυστική ανακοίνωση απάντησε η Ομοσπονδία στις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εναντίον της ΚΕΔ και των διαιτητών, αναφερόμενη στον Σάββα Θεοδωρίδη.

Θέση στις μηνύσεις που έχει καταθέσει ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, κατά της ΚΕΔ/ΕΠΟ και των διαιτητών πήρε η Ομοσπονδία.

Η ΕΠΟ αρχικά σημειώνει τα όσα έγιναν από διάφορες πλευρές για να «κατασυκοφαντήσουν και κατατρομοκρατήσουν» τους διαιτητές ώστε να διακοπεί το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, προκειμένου να πληγεί η Ομοσπονδία.

Εν συνεχεία, γίνεται λόγος για «γνωστούς "ταραξίες" της κανονικότητας του χώρου» που κάνουν μηνύσεις κατά των διαιτητών και μελών της ΚΕΔ.

Επισημαίνει ότι αυτή τη φορά ξεπεράστηκε το όριο, αναφέροντας «φαιδρά επιχειρήματα, ασύστολα ψεύδη και γελοίους ισχυρισμούς» για να στοιχειοθετηθούν δήθεν αδικήματα, όπως σημειώνεται.

Η ΕΠΟ τονίζει πως στόχος αυτών των ενεργειών είναι τόσο η ΚΕΔ όσο και οι διαιτητές να υποκύψουν «στις πιέσεις και το μπούλινγκ, ή το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα ολοκληρωθεί», ενώ διασύρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουν ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα, βάσει oδηγιών από FIFA/UEFA «και ουδείς μπορεί να παρέμβει ή να επηρεάσει το έργο του ορισμού των διαιτητών και της αξιολόγησής τους».

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση τονίζει πως παρά τις προσπάθειες τους, «το Παιχνίδι θα βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο», καλώντας να σταματήσει να προκαλείται η Κοινή Γνώμη και η στοχοποίηση των διαιτητών.  

Διαβάστε επίσης:

«Ντου» του ΣΔΟΕ στην ΕΠΟ με δύο εισαγγελείς

Αποφασίζει για την πιθανή πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ και Ξάνθης η ΕΕΑ

Tags:
UEFA, FIFA, Ολυμπιακός, ΚΕΔ, ΕΠΟ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK