22:17 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο εισηγητής της Επιτροπής, Ηλίας Αρκούδης, δήλωσε άπαντες είχαν πειστεί ότι οι δυο ομάδες ήταν ένοχες για τις κατηγορίες περί της πολυιδιοκτησίας.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM το μέλος και εισηγητής της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης, μίλησε για το πώς έφτασε η επιτροπή στο πόρισμα περί υποβιβασμού του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για το θέμα της πολυιδιοκτησίας.

Ο κ. Αρκούδης τόνισε πως κανένα μέλος της Επιτροπής δεν επιθυμούσε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, πλην όμως σχολίασε πως αυτή είναι η ποινή που προβλέπεται βάσει της νομοθεσίας.

«Κανείς δεν ήθελε να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, αλλά ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται για όλους. Θα πρέπει οι βουλευτές να βάλουν αν θέλουν να βάλουν ένα άρθρο, ότι οι ποινές ισχύουν για όλους, εκτός από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, υπογράμμισε ότι όλα τα μέλη της Επιτροπής ήταν πεπεισμένα πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Ξάνθη είχαν τελέσει τα συγκεκριμένα παραπτώματα.

Εξαίρεση αποτέλεσε η κ. Ειρήνη Μαρούπα, η οποία δεν ήθελε την ποινή του υποβιβασμού και γι’ αυτό ψήφισε αρνητικά.

Τέλος, καυτηρίασε τη στάση του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, σημειώνοντας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει το περιεχόμενο του πορίσματος, μιας και αυτό είναι σε διαδικασία σύνταξης από τον πρόεδρο της Επιτροπής, κ.Τζουλάκη.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Κατατέθηκε η τροπολογία για την αλλαγή ποινών της ΕΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Αυγενάκη: «Να παραιτηθεί ο υπεύθυνος του χάους»

Tags:
Λευτέρης Αυγενάκης, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK