15:51 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η υπουργός Πολιτισμού αιτιολόγησε την κατάθεση τροπολογίας για την αλλαγή των ποινών της ΕΕΑ για την πολυιδιοκτησία επικαλούμενη την αποφυγή ενός κοινωνικού διχασμού.

Η περιβόητη τροπολογία που κατατέθηκε από την κυβέρνηση την Τρίτη (28/01) το απόγευμα με την οποία άλλαξε η ποινή για το θέμα της πολυιδιοκτησίας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, από υποβιβασμό σε αφαίρεση βαθμών, προκάλεσε μεγάλες εντάσεις και πυρά από την αντιπολίτευση.

Η αρμόδια υπουργός κ. Λίνα Μενδώνη σχολιάζοντας την επίμαχη τροπολογία είπε ότι για την κυβέρνηση ήταν στάση ευθύνης η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας καθώς απειλήθηκε με διχασμό η ελληνική κοινωνία.

Η υπουργός τόνισε είναι αναγκαία η ενότητα για την πρόοδο στον αθλητισμό και στην κοινωνία και υπό αυτό το πρίσμα για να μη διασαλευθεί η κοινωνική συνοχή και να μην επιτραπεί ένας νέος διχασμός, κατατέθηκε η συγκεκριμένη τροπολογία.

Καταλήγοντας, επανέλαβε ότι «στην παρούσα φάση, η χώρα έχει να αντιμετωπίσει διάφορα κρίσιμα θέματα, που δεν αφήνουν περιθώρια για κανενός είδους ένταση ούτε για νέο διχασμό ανάμεσα στους πολίτες της».

Διαβάστε επίσης:

Μέλος της ΕΕΑ αναφέρει πως έγιναν παραπτώματα από ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν υποβιβάζονται ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Tags:
Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τροπολογία, Βουλή, Λίνα Μενδώνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK